Opdrachtgevers

Wie is hET

Uitzendbureau hET is al bijna 20 jaar een toonaangevend business partner en preferred supplier voor goede, betrouwbare uitzendkrachten. Wij hebben zowel Nederlandse uitzendkrachten als uitzendkrachten uit andere EU landen beschikbaar. Zij zijn dan ook speciaal geselecteerd op hun kwaliteiten en vormen de basis van ons succes. Omdat we ook met opdrachtgevers persoonlijk contact onderhouden, weten wij ons van anderen te onderscheiden.

Waarom hET

  1. Een van onze kernwaardes is persoonlijk contact. Hierdoor bieden wij de juiste begeleiding, weten wij kwaliteit te waarborgen en staan we voor een optimale dienstverlening.
  2. We zoeken naar resultaatgerichte oplossingen en staan hierbij voor professionaliteit en kwaliteit.
  3. Onze uitzendkrachten werken hard, zijn betrouwbaar en ontvangen conform cao een eerlijke beloning.
  4. We zorgen voor een optimale balans tussen de bezetting binnen een afdeling en de benodigde capaciteit. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid.
  5. Wij bieden een all-in concept door onder andere zowel uitzenden, bemiddeling als payroll aan te bieden. Daarbij hebben we een breed scala aan uitzendkrachten waardoor we de vaste partner voor al uw personeel zijn.

hET tarief

Uitzendbureau hET werkt volgens de CAO voor uitzendkrachten van de ABU. Op grond van de wet- en regelgeving hebben uitzend- en/of payrollkrachten recht op gelijk loon voor gelijk werk. Dit betekent dat het uurloon wordt bepaald aan de hand van de inlenersbeloning. Hierdoor krijgt u geen scheve gezichten op de werkvloer. Op het bruto uurloon hanteren wij een vaste omrekeningsfactor.

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Payroll