Onze diensten

Uitzendbureau hET biedt u het gemak van een flexibele schil voor incidentele, kortlopende of structurele projecten.

Uitzenden & Detacheren via hET

Uitzendbureau hET is gespecialiseerd in het uitzenden/detacheren van zowel ongeschoolde als gekwalificeerde flexwerkers. Uitzenden kan voor langere tijd, maar ook al op basis van een aantal uren per week. Als het gaat om een langere periode met een vooraf gestemde einddatum is detachering bij ons tevens mogelijk. Omdat we bij plaatsing blijven informeren of alles naar wens verloopt houden we het contact bij zowel u als de uitzendkracht persoonlijk. Oftewel: korte lijnen, snel handelen en optimale service!

Vraag informatie aan over Uitzenden & Detacheren

hET bemiddelt in ZZP’ers

Zzp-bemiddeling betekent dat we bemiddelen tussen zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) en opdrachtgevers. Het voordeel van zzp’ers is dat zij vaak beschikken over specifieke vaardigheden die passen bij jouw opdracht. Wij matchen jullie dan ook graag! Zoek je iets in de bouw? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben met bouwspecialist Weijerseikhout ‘WE Bouwen’ opgericht. Door deze verbinding van professionalisme en de ervaring van ons beide, zijn we een uitstekende partner voor de bouwwereld. Zo hebben we niet alleen een ruim aanbod van zzp-opdrachten in heel het land, maar beschikken we ook over een groot netwerk van bedrijven die graag zzp’ers inschakelen. We kijken er dan ook naar uit om samen met jou aan de toekomst te bouwen!

Vraag informatie aan over Bemiddeling voor ZZP’ers

hET Werving & Selectie

Met een uitgebreide database aan werknemers selecteren wij altijd een kandidaat die voldoet aan uw functieprofiel.
Tijdens het gehele proces van werving, selectie en het daadwerkelijk aan de slag gaan wordt u en de kandidaat begeleid door een van de accountmanagers van hET.

hET tarief voor werving en selectie bestaat uit een vast bedrag bij in dienst treden (percentage van het jaarinkomen) of er kan gekozen worden voor een zogenaamde kickback fee per geplaatste kandidaat.

Vraag informatie aan over Werving & Selectie

hET Payroll

Geen zin in administratieve rompslomp of het dragen van risico’s als ziekte? Dan is hET Payroll de juiste oplossing! Door payrolling nemen wij het juridisch werkgeverschap zoveel mogelijk over. Denk hierbij aan de administratieve- en financiële verplichtingen, zoals ziekte, arbeidsongeschiktheid en verlof. Daarbij biedt payroll het voordeel dat je als werkgever zelf zicht houdt op de werving,  selectie en begeleiding van je eigen werknemers.

Vraag informatie aan over Payrolling

hET Inhouse

Wanneer u als klant kiest voor onze inhouse dienstverlening, nemen wij binnen uw bedrijf uw zorgen uit handen. Afhankelijk van uw inleenvolume zijn één of meerdere consulenten van Uitzendbureau hET, één of meerdere dagdelen, bij u op locatie aanwezig. Door deze fysieke aanwezigheid zijn wij één met uw organisatie. Daarbij hebben we hierdoor ook meer kennis van de bedrijfsomgeving, interne processen en werkomgeving. Hierdoor kunnen we een hogere kwaliteit van het flexibel personeel waarborgen. Ook voor personele vraagstukken kunt u bij ons terecht. Naast het beheren en managen van de flexibele schil, bieden wij namelijk verregaande dienstverlening aan die veel gemak en kostenbesparingen biedt.

Vraag informatie aan over onze inhouse diensten

Flexpool voor evenemenen

Uitzendbureau hET levert ook horeca personeel op verschillende evenementen. Wij beschikken daarmee over een ervaren horeca Flexpool, die op oproepbasis (kort- en langdurig) voor al uw evenementen klaar staan. Zij verzorgen dan ook met regelmaat dagjes werk binnen de horeca. Door onze flexpool kunnen wij vaak  al binnen een dag schakelen!

Vraag informatie aan over onze inhouse diensten